Благотворителен базар набира средства за малкото слънчице Зори от Варна, научи Varna24.bg.Той

...
Благотворителен базар набира средства за малкото слънчице Зори от Варна, научи Varna24.bg.Той
Коментари Харесай

Продължава кампанията в помощ на малката Зори от Варна

Благотворителен базар набира средства за малкото слънчице Зори от Варна, научи  Varna24.bg .

" Той ще се организира тази неделя, 13.02.22г. от 10:00ч. до 17ч. със подпомагане на Центъра за Младежко пространство и другарство,,Хамелеон``,  Детска Градина " Изворче " и не на последно място по значение Вие нашите Големи Сърца. Ще има доста изненади - Маникюр за дамите и занимания за малчуганите.Ще ви чакаме, тъй като имаме вяра в силата на Добротата! ", приканват уредниците. 

Както медията ни заяви, Зори се нуждае от нашата помощ, с цел да проходи.

Припомняме какво показа нейния татко Пламен Бочев в групата " Да дадем късмет на Зори да проходи "

" Нашето Малко слънце Зори е със Синдром на Уилямс.

Синдром на Уилямс е рядко генетично заболяване. Характеризира се с кардио-васкуларни проблеми- най-често суправалвуларна аортна стеноза, преходна хиперкалцемия в кърмаческия интервал, закъснение в нервно-психическото развиване.

Синдромът на Williams е сложно мултиорганно заболяване, което изисква присъединяване на разнообразни експерти – генетици, кардиолози, нефролози, психолози. Нивото на калция и витамин Д би трябвало да се управлява от време на време. Ранната консултация с кардиолог е извънредно значима.

След запознаването със случая на Зори, експертите са изготвили профилирана рехабилитационна стратегия по отношение на болестта, което има Зори. Затова се обръщаме с молба към вас да ни подкрепите, с цел да може нашето дете да проходи ", написа Пламен Бочев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР